Behandling af skimmelsvamp

Ring og få et uforpligtende tilbud

10%

Hele juni og juli måned

Spar 10% på fugtprodukter & behandlinger

Du sparer nu i hele marts måned 10% på alle vores fugtbeskyttende produkter og behandlinger (gælder ikke ventilation). Kontakt os i dag for mere informationer.

Vi er specialister i behandling af skimmelsvamp

Hos FÅ DET FIKSET er vi specialister i at bekæmpe fugt i bygninger, og de problemer det kan medføre.

Vi forhandler og udføre med en lang række produkter som ved hjælp af den seneste nanobehandlings teknologi er designet til at holde fugt ude af din bolig samtidigt med at din bolig kan ånde og slippe af med den fugt du selv skaber i din bolig, når du ånder, tænder for varmen, laver mad, tørre tøj indenfor, går i bad, ja selv når du sover afgiver du fugt til din bolig.

Studier viser at op til 60 % af den fugt som der findes, i jeres indeklima/byggematerialer er skabt af en selv bare på grund af vi lever og ånder i ens egen bolig.

Et godt eksempel på ophobende fugt de fleste kender til, er når man stiger ind i sin bil i regnvejr, ens tøj er vådt og man fryser og det første mand gør er at tænde for den varme luft i bilen, og inden for 2 minutter er alle vinduer i bilen dukket til, og man kan ikke se en meter frem på grund af den kondens der skabes på indersiden af ruderne i bilen. Grunden til dette er vi skaber varme som afgiver fugt/kondens og det kan ikke komme ud af en lukket bil, nøjagtigt ligesom det heller ikke kan komme ud af et lukket hus.

Hvis din bolig ikke er opdateret til at kunne komme af med den fugt, som du og det danske vejr søger for, er du sammen med halvdelen af Danmarks boligejere i målgruppen for at leve i et giftigt og usundt indeklima, som kan skabe blandt andet skimmelsvamp, tømresvamp, mug mv. som vi bestemt ikke har godt af at leve i og som kan skabe store helbredsmæssige problemer for dig og din familie.

Dårligt indeklima kan give

Personer der er udsat for et dårligt indeklima/skimmelsvamp, vil kunne nikke genkendende til en eller flere symptomer på listen nedenfor.

 • Hovedpine
 • Træthed
 • Koncentrationsbesvær
 • Hukommelsessvigt
 • Svimmelhed
 • Kløende øjne
 • Tilstoppet næse
 • Hæshed, rødme og brændende hud
 • Ny eller forværret astma

Fugt og manglende ventilation, er den perfekte grobund for at få et dårligt indeklima

Desværre ser vi tit at folk for sent for lavet de nødvendige opdateringer til deres ejendom, og derfor er forebyggende behandlinger nogle gange for sent, og derfor kan det være nødvendigt at behandle for skimmelsvamp mv inden vi udfører en ny forebyggede behandling af jeres ejendom.

Fugt og manglende ventilation, er den perfekte grobund for at få et dårligt indeklima, og derfor tilbyder vi også montering og rådgivning af ventilations løsninger fra DUKA ventilation.

Så ring til FÅ DET FIKSET i dag og bestil et gratis kundemøde og få tjekket din bolig for fugt, og lad os komme med en løsning der kommer hele vejen rundt om dine udfordringer.

Webbillede_ProtoxSkimmel_Underside_300x300px_DA-1-150x150@2x

Produktinformation

 • Protox håndbog
 • Produktet
 • Afgasningsrapport
skimmelsvamp-4

Ingen afgasning fra ProtoxSkimmel

ProtoxSkimmel er et produkt, der bruges til at forebygge angreb af skimmelsvampe på nye bygningsmaterialer. Produktet bruges også som efterbehandling på bygningsmaterialer der allerede har været afrenset for skimmelsvampe.

I boligen vil skimmelsvampe ofte forekomme på kolde overflader, der opstår på grund af mangelfuld isolering (kuldebroer) . Med mindre disse byggefejl udbedres vil der i vinterhalvåret meget nemt kunne opstå skimmelsvampeangreb. Selvom de angrebne områder afrenses for skimmelsvamp, vil nye angreb hurtigt genopstå, da skadesårsagen ikke er fjernet. Ved at påføre Protoxskimmel i disse områder kan der præventivt beskyttes mod skimmelvæks.

Protoxskimmel indeholder imidlertid fungicider, hvorfor brugen af produktet indendøre kunne give anledning til betænkeligheder i henseende til påvirkning af indeklimaet. For at afklare disse forhold har vi fået gennemført en uvildig afgasningsundersøgelse på produktet med det formål at fastlægge, hvor meget produktet afgasser til indeklimaet.

skimmelsvamp-6

Hvis du er interesseret i dette produkt,
kunne du også være interesseret i

skimmelsvamp-2

Behandling af skimmelsvamp

facade-maling-hvid

Facademaling

facade-creme-hvid

Facade Creme

facade-arbejde-hvid

Facadearbejde

facademaling-metal-hvid

Facademaling Metalplader

impraegnering-hvid

Imprægnering af træ

impraegnering-flader-hvid

Imprægnering af flader

waterstop-hvid

Waterstop

byggeopgaver-hvid

Byggeopgaver

goer-det-selv-hvid

Gør det selv

ventilation

Ventilation

Husk at alle behandlinger med ProPerla® produkter kræver en ren og tør overflade, få det fikset kan dog hjælpe med afrensning og optørring hvis det er påkrævet.