Byggeopgaver

Ring og få et uforpligtende tilbud

10%

Hele maj måned

Spar 10% på fugtprodukter & behandlinger

Du sparer nu i hele marts måned 10% på alle vores fugtbeskyttende produkter og behandlinger (gælder ikke ventilation). Kontakt os i dag for mere informationer.

Byggeopgaver i høj kvalitet

Vores ekspertise spænder bredt inden for byggesektoren og vi, et hold eksperter derfor kan tilbyde mange løsninger inden for byggefaget.

Vi har en stor passion for fugtsikring af bygninger (tag, facader, overflader og sokkel),
og anvender derfor de nyeste og bedste produkt på markedet til netop dette,
og er ekstra uddannet i brugen af præcist disse, foruden også at kunne levere
et topkvalitets arbejde på alt andet vi laver.

Vælg den rigtige håndværker

Når i står foran jeres næste bygge projekt og i skal vælge hvilken håndværker/person der skal have opgaven, er dermed komme i jeres hjem, er det vigtigt at mærke efter HELT nede i maven om i nu har valgt rigtigt.

Pas på med at lade jer friste af den første og billigste, da vi meget ofte ser at den billigste faktisk ender med at være det dyreste valg.

Bygge sektoren er nøjagtig ligesom alle andre service/handels brancher, DU FÅR HVAD DU BETALER FOR, OG ER EN PRIS FOR GOD TIL AT VÆRE SAND, ER DET FORDI DET IKKE KAN LADE SIG GØRE.

besparelse

Vidste du?

Det er meget vigtigt at du/i sikre jer at alt hvad i har aftalt til kundemøde også fremgår af det fremsendte tilbud

At det er meget vigtigt at du/i sikre jer at alt hvad i har aftalt til kundemøde også fremgår af det fremsendte tilbud.

Her er specielt vigtigt at sikre sig at de materialer der er blevet lovet til kundemødet, også fremgår af tilbuddet.

Det er også vigtigt at sikre sig, at de materialer som ankommer til jeres byggesag, er købt i danmark og monteret efter danske anvisninger.

HVORFOR ER VIGTIGT!!!!

Er en gipsplade ikke bare en gipsplade?
Er en spand maling ikke bare en spand maling?
Er en pose mørtel ikke bare en pose mørtel?

Svaret er: jo måske og måske ikke!

Hvad der ikke er måske er at hvis der opstår problemer eller fejl på byggeriet under opførsel eller efter færdiggørelse, er at der kun er en til at stå tilbage med aben og ingen garanti på hverken arbejdet eller matriale garanti, og det er desværres dig/jer.

Materiale og monterings garanti er normalt alt fra 10 til 40 år i Danmark, men det forudsætter at gipsen, mallingen eller mørtlen er købt i Danmark, og monteret og anvendt korrekt ud fra de anvisninger, der fremgår af databladene og reglerne for brug af produktet i danmark.

Kan ovenstående ikke efterleves eller dokumenteres korrekt, ryger materiale garantien på 40 år samt din håndværker garanti ved eventuelt hussalg lige ud af din havelåge sammen med din håndværker og dine penge.

Hos FÅ DET FIKSET gør vi det ordenligt

Hvad skal du tænke over

Det bedste du/i kan gøre her er at handle ud fra jeres mavefornemelse og sunde fornuft.

Håndværker faget er blevet meget gennemskueligt, hvad angår prisen på materialer pga de mange online webshops der sælger bygge materialer til private.

Det er blevet lige så billigt at købe bygge materialer for den private kunde som det er for os erhvervs drivende, og det er selvfølge dig dejligt for de private kunder. Men vi skal derimod være helt rigtige i vores tilbudsgivning og spild beregning.

Men hvorfor kan nogen håndværkere så lave det til den halve pris at alle andre?

Svaret er simpelt:

  • Forkert tilbudsgivning
  • Varene er faldet af en lastbil( som man siger)
  • Varene er ikke danske
  • Sort arbejde

Tænk over hvornår har du sidst fået en Ferrari med alt i udstyr, men betalt for en Skoda med stålfælge!!!!

Hold øje med garantier og aftale grundlag

Når du bestiller håndværker næste gang, så sikre dig at være fair og åben over håndværkeren, så kan du også forvente at håndværkeren tager dig og dit projekt seriøst, og kommer med den rigtige løsning til dig.

Som håndværker/fagmand er det ikke altid lige let at forstår hvad en kunde ønsker sig PRÆCIST at få lavet samt med hvilke materialer der ønskes anvendt, hvis ikke der er en klar plan og tid til forklare fra kundes side om hvad der ønskes.

Desværre ser vi meget tit at der ikke er den nødvendige info/vilje fra begge parter til at opnå et komplet tilbud samt korrekt materiale valg.

Vores råd herfra er at tage sig tid til at mødes med den håndværker du selv har bestilt til at komme, til at forklare præcis hvad du ønsker samt hvordan du ønsker det, og sikre dig at der er en fælles forståelse for hvad tilbuddet skal indeholde og på hvilke vilkår.

Dette er opskriften på et godt og seriøst samarbejde, som kommer både du og os tilgode såfremt vi kan blive enige om et samarbejde 🙂

Tilhøre du den gruppe af kunder, der ikke respektere vores tid, og du ikke selv har tid til at være hjemme til et kundemøde eller vi er det 12 firma du ringer til få at få en pris så behøver du ikke ringe.

Hvis du er interesseret i dette produkt,
kunne du også være interesseret i

skimmelsvamp-2

Behandling af skimmelsvamp

facade-maling-hvid

Facademaling

facade-creme-hvid

Facade Creme

facade-arbejde-hvid

Facadearbejde

facademaling-metal-hvid

Facademaling Metalplader

impraegnering-hvid

Imprægnering af træ

impraegnering-flader-hvid

Imprægnering af flader

waterstop-hvid

Waterstop

byggeopgaver-hvid

Byggeopgaver

goer-det-selv-hvid

Gør det selv

ventilation

Ventilation

Husk at alle behandlinger med ProPerla® produkter kræver en ren og tør overflade, få det fikset kan dog hjælpe med afrensning og optørring hvis det er påkrævet.