Facadecreme

Ring og få et uforpligtende tilbud

10%

Hele juni og juli måned

Spar 10% på fugtprodukter & behandlinger

Du sparer nu i hele marts måned 10% på alle vores fugtbeskyttende produkter og behandlinger (gælder ikke ventilation). Kontakt os i dag for mere informationer.

Få jeres murværk behandlet af Få det fikset, med ProPerla® Facade creme og få en ny facade og mindre energi regning helt uden det kan ses.

Så få målt fugt indholdet i dine overflader i dag

Designet til at isolere mursten, murværk og porøse byggematerialer

Med ProPerla® Facade creme få dine facader vandperleeffekt og bliver modstandsdygtige imod alger og smuds belægninger, og giver ultimative beskyttelse mod vejret. Denne unikke behandlings teknologi gør murværk selvrensende og har en fremragende vandperle effekt uden at påvirke åndbarheden på dine overflader.

Bevist holdbarhed

Vandoptagelsen kan minimeres drastisk ved en behandling med proPERLA® FACADE CREME. På en porøs mursten vil vandoptagelsen blive reduceret med mere end 95%. proPERLA® er blevet testet til EN ISO 15148: 2002 demonstrerer sin hydro termiske ydeevne på beton, mørtel, mursten og sandsten. Produktet trænger dybt ind i underlaget og giver beskyttelse i mere end 25 år.

Fordele

 • Minimere begroninger af mos, alger og biologisk vækst
 • Forbedrer den termiske effektivitet af murværket ved at holde facaden tør
 • Opretholdelse af hulmursisoleringseffekten
 • Facaden bliver selvrensende
 • Ingen æstetisk ændring af byggematerialet
 • Bygningen bevarer sin åndbarhed
 • ProPerla® Facade creme holder i mere end 25 år
 • Beskytter også din facade imod graffiti, og det bliver langt nemmere af vaske af igen
youtube-video-thumbnail
youtube-video-thumbnail

Vandafvisende med vand perle effekt

Du kan genkende en behandlet overflade med ProPerla® produkter på fremragende og vandafvisende egenskaber som disse produkter tilføre dine overflader, så den enestående vandperleeffekt og beskyttende overfladebehandling opnås.

Det vil holde dit murværket eller andre overflader tørre og derved opnå en ekstrem modstandsdygtig overflade og sikre dem imod biologiske begroninger, alger, smuds mm. Et tørt murværk eller overflade vil forbedre den termiske isoleringsevne, forhindre frostsprængninger og reducere væksten af mikrobiologiske sporer og grønne belægninger.

vandperle
facadeisolering-mur

Åndbarhed

Et murværkværk eller en overflade der ikke kan komme af med fugt, vil nedbrydes langt hurtigere end et tørt materiale, men med en overflade der behandlet med ProPerla® produkter, er den behandlet overflade stadigvæk i stand til at med den overskydende fugt der opstår på bagsiden af det behandlet materiale, og dermed opnår du store fordele.

Der kan ikke leve alger på en tør overflade og åndbart murværk vil forbedre varmeledningsevnen og isoleringsevnen. Eks. vil et indhold på 5% fugt i hulmursisoleringen kunne nedsætte den termiske modstand med op til 50 %. Hvilket vil have stor negativ betydning for din varmeregning.

Vidste du?

Fugtige vægge er grunden til skimmelvækst og svamp

Med en våd isolering mister dit hus sine isoleringsegenskaber og kan ikke længere holde vægge tørre. Dette kan medføre betydelige risici for mennesker og kæledyrs sundhed, og skabe et meget dårligt indeklima, samt din ejendom nedbrydes langt hurtigtigere.

Selvrensende og tør

Smudspartikler og alger er ikke i stand til at sætte sig fast på en ProPerla® malet facade og vil blive vasket ned med regnens dråber. Facaden bliver selvrensende og altid står tør, og vil forblive ren og velholdt. Selv på facader som er særligt udsatte for vejret eks. på nordvendte sider eller facader i skygge, samt i områder med høj luftfugtighed.

Hverken alger eller smuds kan sætte sig fast på med en overflade der er behandlet med ProPerla® produkter.

3f5732f1-187c-427d-91bf-7e12eba71f14
drops

Holdbarhed og farve stabil

Jeres nymalede murværk vil være beskyttet mod vejrets påvirkninger af sol, regn, frost, fugt, alger, smuds mv.

Med brug af ProPerla® FACADEMALING vil din facade forblive farve stabil i mange år. 15 til 20 år vil der gå, før du skal overveje at behandle dine overflader igen.

Vidste du?

En fugtig facade er en kuldebro

Når fugt eller vand trænger ind i et murværk eller en overflade, fyldes de små isolerende porer i byggematerialet med vand. Dette nedsætter varmeledeevnen drastisk og isoleringsevnen i byggematerialet forsvinder.

Test har vist at et 5% fugtindhold i et murværk kan nedsætte isoleringsevnen med op til 50%. Dette gælder specielt facader hvor der er hulmursisoleret.

Hulmursisoleringen mister deres isoleringsevne når der trænger fugt ind i hulmuring. De fleste husejere er ikke klar over at 5% fugt kan skabe en kuldebro og hermed give nogen meget store varme eller energi regninger. Porøse byggematerialer er skabt for at give god isoleringsevne, pga. deres luftfyldte hulrum. MEN KUN NÅR BYGGEMATERIALET ER TØRT!

Produktinformation

 • Brochure 1
 • Brochure 2
 • Test og dokumentation for anvendelse
youtube-video-thumbnail

Hvis du er interesseret i dette produkt,
kunne du også være interesseret i

skimmelsvamp-2

Behandling af skimmelsvamp

facade-maling-hvid

Facademaling

facade-creme-hvid

Facade Creme

facade-arbejde-hvid

Facadearbejde

facademaling-metal-hvid

Facademaling Metalplader

impraegnering-hvid

Imprægnering af træ

impraegnering-flader-hvid

Imprægnering af flader

waterstop-hvid

Waterstop

byggeopgaver-hvid

Byggeopgaver

goer-det-selv-hvid

Gør det selv

ventilation

Ventilation

Husk at alle behandlinger med ProPerla® produkter kræver en ren og tør overflade, få det fikset kan dog hjælpe med afrensning og optørring hvis det er påkrævet.