Facademaling til metal facader/plader

Ring og få et uforpligtende tilbud

10%

Hele maj måned

Spar 10% på fugtprodukter & behandlinger

Du sparer nu i hele marts måned 10% på alle vores fugtbeskyttende produkter og behandlinger (gælder ikke ventilation). Kontakt os i dag for mere informationer.

Genopbygger den originale beskyttelse af metal facader

ProPerla® COROSAN facade maling er et behandlingssystem, der genopbygger den originale beskyttelse af metal facader på industribygninger eller andre metalbygninger.

Behandlingen minimerer langsigtet overfladeerosion, rust, alger og smuds.

Maling til ultimativ beskyttelse

COROSAN® er en vandbaseret maling til metaloverflader.

Den er videnskabeligt udviklet af kemikere med mange års erfaring inden for den seneste forskning. Behandlingen beskytter mod overfladeerosion og rust, afviser vand og er meget modstandsdygtig overfor regn, frost, sol, alger, smuds osv.

Få malet dine metal facader med ProPerla® COROSAN facade maling, og få en ny og flot facade der holder sig flot og fri for alger i mange år frem

Fordele

  • Minimerer overfladeerosion og rust
  • Forhindre alger, og smuds at sætte sig fast på facaderne
  • Genopretter den originale beskyttelse af metal facader
  • Giver industribygninger med metal facader et fantastisk nyt look
  • Hurtig behandlingstid
  • Meget billigere end at udskifte metalpladerne

Maling med kvalitets pigmenter til et nyt udseende

COROSAN® er sammensat af nøje udvalgte pigmenter. Takket være sin ekstreme vedhæftningskapacitet, gives der maksimal beskyttelse. COROSAN® forvandler udseendet af beskidte og grimme metal facader, til rene og æstetiske industribygninger.

92e8eee4-6764-4f50-8f71-7057e4388b23

Vidste du?

En fugtig facade er en kuldebro

Når fugt eller vand trænger ind i et murværk eller en overflade, fyldes de små isolerende porer i byggematerialet med vand. Dette nedsætter varmeledeevnen drastisk og isoleringsevnen i byggematerialet forsvinder.

Test har vist at et 5% fugtindhold i et murværk kan nedsætte isoleringsevnen med op til 50%. Dette gælder specielt facader hvor der er hulmursisoleret.

Hulmursisoleringen mister deres isoleringsevne når der trænger fugt ind i hulmuring. De fleste husejere er ikke klar over at 5% fugt kan skabe en kuldebro og hermed give nogen meget store varme eller energi regninger. Porøse byggematerialer er skabt for at give god isoleringsevne, pga. deres luftfyldte hulrum. MEN KUN NÅR BYGGEMATERIALET ER TØRT!

Vandafvisende med vand perle effekt

Du kan genkende en behandlet overflade med ProPerla® produkter på fremragende og vandafvisende egenskaber som disse produkter tilfører dine overflader, så den enestående vandperleeffekt og beskyttende overfladebehandling opnås.

Det vil holde dit murværket eller andre overflader tørre og derved opnå en ekstrem modstandsdygtig overflade og sikre dem imod biologiske begroninger, alger, smuds mm. Et tørt murværk eller overflade vil forbedre den termiske isoleringsevne, forhindre frostsprængninger og reducere væksten af mikrobiologiske sporer og grønne belægninger.

vandperle
facadeisolering-mur

Selvrensende og tør

Smudspartikler og alger er ikke i stand til at sætte sig fast på en ProPerla® malet facade og vil blive vasket ned med regnens dråber. Facaden bliver selvrensende og altid står tør, og vil forblive ren og velholdt. Selv på facader som er særligt udsatte for vejret eks. på nordvendte sider eller facader i skygge, samt i områder med høj luftfugtighed.

Kan hverken alger eller smuds sætte sig fast på med en overflade der er behandlet med ProPerla® produkter.

Holdbarhed og farve stabil

Jeres nymalede murværk vil være beskyttet mod vejrets påvirkninger af sol, regn, frost, fugt, alger, smuds mv.

Med brug af ProPerla® corosan facade maling vil din facade forblive farve stabil i mange år. 15 til 20 år vil der gå, før du skal overveje at behandle dine overflader igen.

vandperle

Hvis du er interesseret i dette produkt,
kunne du også være interesseret i

skimmelsvamp-2

Behandling af skimmelsvamp

facade-maling-hvid

Facademaling

facade-creme-hvid

Facade Creme

facade-arbejde-hvid

Facadearbejde

facademaling-metal-hvid

Facademaling Metalplader

impraegnering-hvid

Imprægnering af træ

impraegnering-flader-hvid

Imprægnering af flader

waterstop-hvid

Waterstop

byggeopgaver-hvid

Byggeopgaver

goer-det-selv-hvid

Gør det selv

ventilation

Ventilation

Husk at alle behandlinger med ProPerla® produkter kræver en ren og tør overflade, få det fikset kan dog hjælpe med afrensning og optørring hvis det er påkrævet.