Imprægnering af tag og facader

Ring og få et uforpligtende tilbud

10%

Hele juni og juli måned

Spar 10% på fugtprodukter & behandlinger

Du sparer nu i hele marts måned 10% på alle vores fugtbeskyttende produkter og behandlinger (gælder ikke ventilation). Kontakt os i dag for mere informationer.

Få imprægneret dit nye eller gamle tag med proPERLA® Imprægnering og forlæng levetiden, samt et flot resultat i LANG tid, og forhindre at mos, alger, eller andre belægninger kan sætte fast på taget og gro videre.

Til mineralske overflader

proPERLA® Imprægnering er en unik behandlings teknologi. Systemet skaber selvrensende og særdeles vandafvisende tagsten, indkørsel, terrasse eller anden mineralsk overflade uden at gå på kompromis med åndbarhed eller holdbarhed.

Beviste egenskaber

proPERLA® er den førende tyske producent, på dette produkt har vi kombineret al vores ekspertise, erfaring og viden med den nyeste teknologi til at skabe proPERLA® Imprægnering.

Forlænger levetiden på byggematerialer og giver dem selvrensende og ekstremt hydrofobiske egenskaber.

Fordele

 • Minimerer indtrængningen af vand og fugt
 • Reducerer begroninger af mos, alger og biologisk vækst
 • Materialet bevarer sin åndbarhed
 • Langsommere aldring af behandlet overflade
 • Skaber en selvrensende overflade på tagsten, facader, mv.
 • Ingen synlig ændring af byggematerialet
 • En holdbarhed på 10-15 år
 • Kan anvendes på alle mineralske overflader, såfremt de er rengjordt
youtube-video-thumbnail

Vidste du?

En fugtig facade er en kuldebro

Når fugt eller vand trænger ind i et murværk eller en overflade, fyldes de små isolerende porer i byggematerialet med vand. Dette nedsætter varmeledeevnen drastisk og isoleringsevnen i byggematerialet forsvinder.

Test har vist at et 5% fugtindhold i et murværk kan nedsætte isoleringsevnen med op til 50%. Dette gælder specielt facader hvor der er hulmursisoleret.

Hulmursisoleringen mister deres isoleringsevne når der trænger fugt ind i hulmuring. De fleste husejere er ikke klar over at 5% fugt kan skabe en kuldebro og hermed give nogen meget store varme eller energi regninger. Porøse byggematerialer er skabt for at give god isoleringsevne, pga. deres luftfyldte hulrum. MEN KUN NÅR BYGGEMATERIALET ER TØRT!

Vandafvisende med vand perle effekt

Du kan genkende en behandlet overflade med ProPerla® produkter på fremragende og vandafvisende egenskaber som disse produkter tilføre dine overflader, så den enestående vandperleeffekt og beskyttende overfladebehandling opnås.

Det vil holde dit murværket eller andre overflader tørre og derved opnå en ekstrem modstandsdygtig overflade og sikre dem imod biologiske begroninger, alger, smuds mm. Et tørt murværk eller overflade vil forbedre den termiske isoleringsevne, forhindre frostsprængninger og reducere væksten af mikrobiologiske sporer og grønne belægninger.

vandperle
facadeisolering-mur

Åndbarhed

Et murværkværk eller en overflade der ikke kan komme af med fugt, vil nedbrydes langt hurtigere end et tørt materiale, men med en overflade der behandlet med ProPerla® produkter, er den behandlet overflade stadigvæk i stand til at med den overskydende fugt der opstår på bagsiden af det behandlet materiale, og dermed opnår du store fordele.

Der kan ikke leve alger på en tør overflade og åndbart murværk vil forbedre varmeledningsevnen og isoleringsevnen. Eks. vil et indhold på 5% fugt i hulmursisoleringen kunne nedsætte den termiske modstand med op til 50 %. Hvilket vil have stor negativ betydning for din varmeregning.

Vidste du?

Vidste du at fugt i byggematerialer er den største kilde til energi tab.

Produktinformation

 • Brochure 1
 • Brochure 2
 • Test og dokumentation for anvendelse
youtube-video-thumbnail

Hvis du er interesseret i dette produkt,
kunne du også være interesseret i

skimmelsvamp-2

Behandling af skimmelsvamp

facade-maling-hvid

Facademaling

facade-creme-hvid

Facade Creme

facade-arbejde-hvid

Facadearbejde

facademaling-metal-hvid

Facademaling Metalplader

impraegnering-hvid

Imprægnering af træ

impraegnering-flader-hvid

Imprægnering af flader

waterstop-hvid

Waterstop

byggeopgaver-hvid

Byggeopgaver

goer-det-selv-hvid

Gør det selv

ventilation

Ventilation

Husk at alle behandlinger med ProPerla® produkter kræver en ren og tør overflade, få det fikset kan dog hjælpe med afrensning og optørring hvis det er påkrævet.