Imprægnering til hårde slid flader

Ring og få et uforpligtende tilbud

10%

Hele juni og juli måned

Spar 10% på fugtprodukter & behandlinger

Du sparer nu i hele marts måned 10% på alle vores fugtbeskyttende produkter og behandlinger (gælder ikke ventilation). Kontakt os i dag for mere informationer.

Få imprægneret din indkørsel, gangsti eller terrasse med proPERLA® Paving imprægnering

Giv din terrasse nyt liv og beskyttelse i mange år frem

proPERLA® Paving Impregnator er en vandbaseret flise imprægnering og specielt udviklet til overflader hvor der er stort og tungt slid i form af biler, folk der går på området, og proPERLA® Paving Impregnator er baseret på den nyeste nanoteknologi. Den kan bruges på alle mineralske overflader som indkørsler, flisegange, terrasser og gårdhaver. proPERLA® Paving Impregnator har en særlig kemisk sammensætning, der reagerer med mineralske stoffer og aktivt binder sig til mineralske overflader som beton, skifer etc. Den beskytter overfladen mod regn, smuds, alger, forurening, olie, fedt, etc. proPERLA® Paving Impregnator anbefales til alle mineralske overflader af beton hvor der er stort og hårdt slid på.

Flise imprægnering til langvarig beskyttelse af flisebelægning

Fordele

  • Baseret på den seneste nanoteknologi
  • Videnskabeligt udviklet til at beskytte mineralske overflader ved aktiv binding
  • Minimerer vedhæftning af pletter
  • Speciel fremstillet for mineralske overflader som indkørsler, flisegange og terrasser
  • Ekstremt vandafvisende og selvrensende
  • Farveløs
  • Minimerer vækst af grønne belægninger.
youtube-video-thumbnail

Vandafvisende med vand perle effekt

Du kan genkende en behandlet overflade med ProPerla® produkter på fremragende og vandafvisende egenskaber som disse produkter tilføre dine overflader, så den enestående vandperleeffekt og beskyttende overfladebehandling opnås.

Det vil holde dit murværket eller andre overflader tørre og derved opnå en ekstrem modstandsdygtig overflade og sikre dem imod biologiske begroninger, alger, smuds mm. Et tørt murværk eller overflade vil forbedre den termiske isoleringsevne, forhindre frostsprængninger og reducere væksten af mikrobiologiske sporer og grønne belægninger.

7b9c0c93-5b9b-43bc-8f46-54d0fb1e9ecc

Vidste du?

En fugtig facade er en kuldebro

Når fugt eller vand trænger ind i et murværk eller en overflade, fyldes de små isolerende porer i byggematerialet med vand. Dette nedsætter varmeledeevnen drastisk og isoleringsevnen i byggematerialet forsvinder.

Test har vist at et 5% fugtindhold i et murværk kan nedsætte isoleringsevnen med op til 50%. Dette gælder specielt facader hvor der er hulmursisoleret.

Hulmursisoleringen mister deres isoleringsevne når der trænger fugt ind i hulmuring. De fleste husejere er ikke klar over at 5% fugt kan skabe en kuldebro og hermed give nogen meget store varme eller energi regninger. Porøse byggematerialer er skabt for at give god isoleringsevne, pga. deres luftfyldte hulrum. MEN KUN NÅR BYGGEMATERIALET ER TØRT!

Produktinformation

  • Brochure 1
  • Brochure 2
  • Test og dokumentation for anvendelse
youtube-video-thumbnail

Hvis du er interesseret i dette produkt,
kunne du også være interesseret i

skimmelsvamp-2

Behandling af skimmelsvamp

facade-maling-hvid

Facademaling

facade-creme-hvid

Facade Creme

facade-arbejde-hvid

Facadearbejde

facademaling-metal-hvid

Facademaling Metalplader

impraegnering-hvid

Imprægnering af træ

impraegnering-flader-hvid

Imprægnering af flader

waterstop-hvid

Waterstop

byggeopgaver-hvid

Byggeopgaver

goer-det-selv-hvid

Gør det selv

ventilation

Ventilation

Husk at alle behandlinger med ProPerla® produkter kræver en ren og tør overflade, få det fikset kan dog hjælpe med afrensning og optørring hvis det er påkrævet.