Imprægnering til træ

Ring og få et uforpligtende tilbud

10%

Hele juni og juli måned

Spar 10% på fugtprodukter & behandlinger

Du sparer nu i hele marts måned 10% på alle vores fugtbeskyttende produkter og behandlinger (gælder ikke ventilation). Kontakt os i dag for mere informationer.

Træ imprægnering til en lang levetid på dine træoverflader

proPERLA® Wood Imprægnering er en vandbaseret imprægnering, baseret på den nyeste nanoteknologi.

proPERLA® Wood Imprægnering er specielt udviklet til at beskytte dine træoverflader imod at suge vand til sig, så træet står op fugtet, som danner mos, alger, svamp, råd mv som skaber skade i dit træværk der ikke kan rettes op igen.

Et tørt og sundt træ kan stå i skoven i over 100 år, det kan det også hjemme ved dig, men det kræver du passer på det og plejer det.

proPERLA® Wood Imprægnering kan bruges på alle inde og udendørs træ overflader på facader, tage, gulve og terrasser.

proPERLA® Wood Imprægnering er lavet af en helt særlig kemisk sammensætning der reagerer og binder aktivt til dine træoverflader så fugt optag undgås, og holder derfor dit træ frisk længere.

Specielt våde træoverflader giver perfekte levevilkår for vækst af mikroorganismer at trives på, de udvikler sig til alverdens svamp, råd, alger. Kombineret med sollys vil træoverfladen blive mørk og få uoprettelig skade i form af krumning af træet samt div skader som ikke kan reddes.

NYHED som de første kan vi nu tilbyde en behandling med proPERLA® Wood Impregnator, produktet ligger en usynlig hinde på din terrasse, facade, udhæng mv, så længe træet ikke er malet kan vi fremtidssikre dit dyrt indkøbte hårdt træ, for at ikke at blive grimt og ødelagt af det hårde vejr vi har i Danmark.

Fordele

  • Baseret på den seneste nanoteknologi
  • Videnskabeligt udviklet til at beskytte inde og udendørs træoverflader ved aktiv binding
  • Speciel fremstillet for inde og udendørs facader, tage, gulve og terrasser mv
  • Ekstremt vandafvisende og selvrensende
  • Forhindrer misfarvning på dit træværk
  • Minimerer svindrevner i træværket
  • Reducerer vækst af grønne belægninger, ved at holde træet tørt
  • Træet kan stadigvæk ånde, da det ikke ligger en lukket hinde som olie eller lak
youtube-video-thumbnail

Vandafvisende med vand perle effekt

Du kan genkende en behandlet overflade med ProPerla® produkter på fremragende og vandafvisende egenskaber som disse produkter tilføre dine overflader, så den enestående vandperleeffekt og beskyttende overfladebehandling opnås.

Det vil holde dit murværket eller andre overflader tørre og derved opnå en ekstrem modstandsdygtig overflade og sikre dem imod biologiske begroninger, alger, smuds mm. Et tørt murværk eller overflade vil forbedre den termiske isoleringsevne, forhindre frostsprængninger og reducere væksten af mikrobiologiske sporer og grønne belægninger.

3f5732f1-187c-427d-91bf-7e12eba71f14
facadeisolering-mur

Fugtigt træ er grunden til skimmelvækst og svamp

Med en våd træfacade mister dit hus sine isoleringsegenskaber og kan ikke længere holde vægge tørre. Dette kan medføre betydelige risici for mennesker og kæledyrs sundhed, og skabe et meget dårligt indeklima, samt din ejendom nedbrydes langt hurtigtigere.

Vidste du?

En fugtig facade er en kuldebro

Når fugt eller vand trænger ind i et murværk eller en overflade, fyldes de små isolerende porer i byggematerialet med vand. Dette nedsætter varmeledeevnen drastisk og isoleringsevnen i byggematerialet forsvinder.

Test har vist at et 5% fugtindhold i et murværk kan nedsætte isoleringsevnen med op til 50%. Dette gælder specielt facader hvor der er hulmursisoleret.

Hulmursisoleringen mister deres isoleringsevne når der trænger fugt ind i hulmuring. De fleste husejere er ikke klar over at 5% fugt kan skabe en kuldebro og hermed give nogen meget store varme eller energi regninger. Porøse byggematerialer er skabt for at give god isoleringsevne, pga. deres luftfyldte hulrum. MEN KUN NÅR BYGGEMATERIALET ER TØRT!

Hvis du er interesseret i dette produkt,
kunne du også være interesseret i

skimmelsvamp-2

Behandling af skimmelsvamp

facade-maling-hvid

Facademaling

facade-creme-hvid

Facade Creme

facade-arbejde-hvid

Facadearbejde

facademaling-metal-hvid

Facademaling Metalplader

impraegnering-hvid

Imprægnering af træ

impraegnering-flader-hvid

Imprægnering af flader

waterstop-hvid

Waterstop

byggeopgaver-hvid

Byggeopgaver

goer-det-selv-hvid

Gør det selv

ventilation

Ventilation

Husk at alle behandlinger med ProPerla® produkter kræver en ren og tør overflade, få det fikset kan dog hjælpe med afrensning og optørring hvis det er påkrævet.