Waterstop

Ring og få et uforpligtende tilbud

10%

Hele maj måned

Spar 10% på fugtprodukter & behandlinger

Du sparer nu i hele marts måned 10% på alle vores fugtbeskyttende produkter og behandlinger (gælder ikke ventilation). Kontakt os i dag for mere informationer.

Få den ultimative beskyttelse mod opstigende damp og fugt.

Med ProPerla® waterblock kan du få stoppet opstigende fugt i din ejendom, uden af bruge en formue på at få lavet omfangsdræn, eller få banket sokkel plader ind i din ejendom.

Få det fikset er autoriseret montør af ProPerla® waterblock, og kan med få midler få styr på jeres bugt med jeres problemer med skimmelsvamp mv, uden at lave kæmpe indgreb i din ejendom.

Verdens nyhed ProPerla® waterblock mod opstigende fugt

Få den bedste og billigste fugtbeskyttende barriere

Få den bedste og billigste fugtbeskyttende barriere til permanent renovering af vægge med problemer med opstigende fugt uden af pille din ejendom fra hinanden.

Det er den optimale løsning til at genskabe de mangelfulde eller ikke eksisterende vandrette barrierer som alle ejendomme bygges med ved opførsel.

i Danmark bygges huse med murpap i vandrette linjer, der skal forhindre og vand kan suge op fra terræn og op i murværk, problemet er dog at mur IKKE holder for evigt, og nedbrydes hurtigst og dermed kan fugt suge op i murværket fra soklen, det kan også være din ejendom er bygget på en hældende grund og du derfor har problemer med fugt

Med installation af en fugtbeskyttende barriere med proPERLA® waterblock elimineres langvarige fugtproblemer på grund af stigende fugt og dermed sættes der en stopper for bla skimmelsvamp.

ProPerla® waterblock trænger dybt ind i mineralske byggemateriale, og forhindre at fugt i at overstige den linje produktet sprøjtes ind i. Efter behandlingen er væggen uigennemtrængelig for vand, men forbliver fuldt åndbar og tør og der kan derfor ikke vokse skimmelsvamp mere.

Fordele

 • Beskyttelse mod opstigende fugt, og vand
 • Minimerer væksten af mikroorganismer, alger mv
 • Forbedrer den termiske effektivitet af din ejendom
 • Sikrer optimal ydelse af isoleringen
 • Bevarer ejendommens oprindelige udseende
 • Ejendommens levetid bliver kraftigt forlænget
 • Hurtig, nem og billig behandling
 • Tillader materialerne at ånde naturligt
 • Udførelse kan laves både inde og udefra
 • Holdbarhed på mere end 10 år
 • Giver bedre indeklima

Sæt en Stopper for opstigende fugt med en fugtbeskyttende barriere

proPERLA® waterblock sætter en for opstigende fugt fra terræn og det stopper nedbrydningen af gips, maling, puds, opløsning af tapet og forringelse af indvendige og udvendige malinger ved at det smuldrer på grund af saltudslip samt nedbrydning materialet.

Efter endt behandling med ProPerla® waterblock og efter en hærdningsperiode på 7 dage, vil den fugtbeskyttende barriere have sin fulde ydeevne.

Og der kan nu efter behandles med ny puds, tapet, maling , og vandoptagelsen af vand og fugt vil være reduceret med mere end 95%.

Bevist ydeevne

proPERLA® waterblock har bestået forskellige analyser og opfylder kravene i både WTA og CSTC. Det betyder det er klassificeret som en fremragende behandling for holdbarhed, og vedligehold for murværk.

waterstop2

Åndbarhed

Et murværkværk eller en overflade der ikke kan komme af med fugt, vil nedbrydes langt hurtigere end et tørt materiale, men med en overflade der behandlet med ProPerla® produkter, er den behandlet overflade stadigvæk i stand til at med den overskydende fugt der opstår på bagsiden af det behandlet materiale, og dermed opnår du store fordele.

Der kan ikke leve alger på en tør overflade og åndbart murværk vil forbedre varmeledningsevnen og isoleringsevnen. Eks. vil et indhold på 5% fugt i hulmursisoleringen kunne nedsætte den termiske modstand med op til 50 %. Hvilket vil have stor negativ betydning for din varmeregning.

vandperle

Vidste du?

En fugtig facade er en kuldebro

Når fugt eller vand trænger ind i et murværk eller en overflade, fyldes de små isolerende porer i byggematerialet med vand. Dette nedsætter varmeledeevnen drastisk og isoleringsevnen i byggematerialet forsvinder.

Test har vist at et 5% fugtindhold i et murværk kan nedsætte isoleringsevnen med op til 50%. Dette gælder specielt facader hvor der er hulmursisoleret.

Hulmursisoleringen mister deres isoleringsevne når der trænger fugt ind i hulmuring. De fleste husejere er ikke klar over at 5% fugt kan skabe en kuldebro og hermed give nogen meget store varme eller energi regninger. Porøse byggematerialer er skabt for at give god isoleringsevne, pga. deres luftfyldte hulrum. MEN KUN NÅR BYGGEMATERIALET ER TØRT!

Hvis du er interesseret i dette produkt,
kunne du også være interesseret i

skimmelsvamp-2

Behandling af skimmelsvamp

facade-maling-hvid

Facademaling

facade-creme-hvid

Facade Creme

facade-arbejde-hvid

Facadearbejde

facademaling-metal-hvid

Facademaling Metalplader

impraegnering-hvid

Imprægnering af træ

impraegnering-flader-hvid

Imprægnering af flader

waterstop-hvid

Waterstop

byggeopgaver-hvid

Byggeopgaver

goer-det-selv-hvid

Gør det selv

ventilation

Ventilation

Husk at alle behandlinger med ProPerla® produkter kræver en ren og tør overflade, få det fikset kan dog hjælpe med afrensning og optørring hvis det er påkrævet.