Facademaling

Ring og få et uforpligtende tilbud

10%

Hele juni og juli måned

Spar 10% på fugtprodukter & behandlinger

Du sparer nu i hele marts måned 10% på alle vores fugtbeskyttende produkter og behandlinger (gælder ikke ventilation). Kontakt os i dag for mere informationer.

proPERLA® FACADEMALING

Når du får malet dine facader af Få det fikset få du en facade der er malet med proPERLA® FACADEMALING som har en unik behandlings teknologi. Denne maling skaber selvrensende og særdeles vandafvisende facade der ikke tillader at der kommer alger dannelser, selv uden at gå på kompromis med åndbarheden.

Dokumenteret ydeevne

Maling som indeholder Silan bindemiddel teknologi har været tilgængelig i over 25 år, og er nu den hurtigst voksende type af facade maling i Europa.

Denne ekspertise har proPERLA® kombineret med den nyeste micro FORMULA-teknologi og resultaterne er imponerende, og de taler for sig selv.

Få det fikset er autoriseret proPERLA® forhandler og vi kan tilbyde mange forskellige typer af overfladebehandlinger, så giv os et ring os hør hvad vi kan gøre for dig og dit hus.

Fordele

 • Reducerer indtrængning af regn og fugt
 • Ekstrem vandafvisende
 • Forbedrer termisk ydeevne, så du får det meste ud af isoleringen i dit hus
 • Murværket er fuld åndbart
 • Dine overflader bliver Selvrensende, så hverken alger eller smuds kan sætte sig fast
 • 15-20 år forventet holdbarhed
 • Kan påføres direkte på de fleste overflader, så længe de er rene
 • Alle proPERLA® produkter er meget farvefaste over for sol
youtube-video-thumbnail

Vandafvisende med vand perle effekt

Du kan genkende en behandlet overflade med ProPerla® produkter på fremragende og vandafvisende egenskaber som disse produkter tilføre dine overflader, så den enestående vandperleeffekt og beskyttende overfladebehandling opnås.

Det vil holde dit murværket eller andre overflader tørre og derved opnå en ekstrem modstandsdygtig overflade og sikre dem imod biologiske begroninger, alger, smuds mm. Et tørt murværk eller overflade vil forbedre den termiske isoleringsevne, forhindre frostsprængninger og reducere væksten af mikrobiologiske sporer og grønne belægninger.

vandperle
facadeisolering-mur

Åndbarhed

Et murværkværk eller en overflade der ikke kan komme af med fugt, vil nedbrydes langt hurtigere end et tørt materiale, men med en overflade der behandlet med ProPerla® produkter, er den behandlet overflade stadigvæk i stand til at med den overskydende fugt der opstår på bagsiden af det behandlet materiale, og dermed opnår du store fordele.

Der kan ikke leve alger på en tør overflade og åndbart murværk vil forbedre varmeledningsevnen og isoleringsevnen. Eks. vil et indhold på 5% fugt i hulmursisoleringen kunne nedsætte den termiske modstand med op til 50 %. Hvilket vil have stor negativ betydning for din varmeregning.

Vidste du?

Fugtige vægge er grunden til skimmelvækst og svamp

Med en våd isolering mister dit hus sine isoleringsegenskaber og kan ikke længere holde vægge tørre. Dette kan medføre betydelige risici for mennesker og kæledyrs sundhed, og skabe et meget dårligt indeklima, samt din ejendom nedbrydes langt hurtigtigere.

Selvrensende og tør

Smudspartikler og alger er ikke i stand til at sætte sig fast på en ProPerla® malet facade og vil blive vasket ned med regnens dråber. Facaden bliver selvrensende og altid står tør, og vil forblive ren og velholdt. Selv på facader som er særligt udsatte for vejret eks. på nordvendte sider eller facader i skygge, samt i områder med høj luftfugtighed.

Hverken alger eller smuds kan sætte sig fast på med en overflade der er behandlet med ProPerla® produkter.

3f5732f1-187c-427d-91bf-7e12eba71f14
drops

Holdbarhed og farve stabil

Jeres nymalede murværk vil være beskyttet mod vejrets påvirkninger af sol, regn, frost, fugt, alger, smuds mv.

Med brug af ProPerla® FACADEMALING vil din facade forblive farve stabil i mange år. 15 til 20 år vil der gå, før du skal overveje at behandle dine overflader igen.

Vidste du?

En fugtig facade er en kuldebro

Når fugt eller vand trænger ind i et murværk eller en overflade, fyldes de små isolerende porer i byggematerialet med vand. Dette nedsætter varmeledeevnen drastisk og isoleringsevnen i byggematerialet forsvinder.

Test har vist at et 5% fugtindhold i et murværk kan nedsætte isoleringsevnen med op til 50%. Dette gælder specielt facader hvor der er hulmursisoleret.

Hulmursisoleringen mister deres isoleringsevne når der trænger fugt ind i hulmuring. De fleste husejere er ikke klar over at 5% fugt kan skabe en kuldebro og hermed give nogen meget store varme eller energi regninger. Porøse byggematerialer er skabt for at give god isoleringsevne, pga. deres luftfyldte hulrum. MEN KUN NÅR BYGGEMATERIALET ER TØRT!

proPERLA® Facadebelægning

Beskyt din facade mod fugt og få vejens flotteste hus samtidigt.

Dette produkt inkluderer silanharpiksteknologi, som har været tilgængelig i over 25 år i Europa og er blevet den hurtigst voksende type udvendig belægning på markedet.

proPERLA® udnytter gennemprøvet teknologi sammen med sin omfattende erfaring til at levere imponerende maleresultater.

Åndbarhed

Når en væg er malet med proPERLA®, bliver den gennemtrængelig for vanddamp, hvilket forhindrer, at fugt tilbageholdes i væggen.

Kun en 5 % fugtretention kan reducere en facades termiske modstand med 50 %.

Super hydrofobisk

Så snart proPERLA® påføres en facade, har de faldende regndråber, takket være dens fremragende vandafvisende egenskaber, en perleeffekt, som ligner et lotusblad, så overfladen ikke bliver våd.

Dette vil gøre facaden tør og modstandsdygtig over for skimmelsvamp, lav og andre biologiske farer. Derudover øges overfladens modstand mod frostskader også.

Selvrensende

Snavs klæber normalt meget let til vægge. Men når du maler en facade med proPERLA®, er snavset ikke i stand til at trænge ind i de porøse byggematerialer.

Selvom væggen kan have noget snavs på den, kan den, når den først er påført den vandafvisende maling, fjernes meget let med regndråber. Det er derfor, vi siger, at overfladen er selvrensende.

Fugt er ikke det eneste, der kan forringe din facade

Udover fugt er der mange andre faktorer, der kan forringe din facade. Nærhed til havet, luftforurening, skimmelsvamp og andre former for snavs er blot nogle af de faktorer, der også kan fremskynde forringelsen af ​​en facade. Derfor bør du tænke på, at proPERLA® maling ikke kun beskytter den mod fugt, men også mod andre atmosfæriske og snavsfaktorer. Facaden vil forblive attraktiv og ren, selv i områder, der vender mod nord, med høj luftfugtighed eller indtrængning af havsalt.

Farveudvalg | Udvendig maling

Billeder af de tilgængelige farver bør betragtes som vejledende. I betragtning af variationen af ​​resultater, der tilbydes af webstedet, afhængigt af den type enhed, du indtaster den fra (mobil, tablet, computer osv.), anbefaler vi dig at kontakte os for at sende dig den officielle farvepalet af vores maling.

Produktinformation

 • Brochure 1
 • Brochure 2
 • Test og dokumentation for anvendelse
 • Datablade
youtube-video-thumbnail

Hvis du er interesseret i dette produkt,
kunne du også være interesseret i

skimmelsvamp-2

Behandling af skimmelsvamp

facade-maling-hvid

Facademaling

facade-creme-hvid

Facade Creme

facade-arbejde-hvid

Facadearbejde

facademaling-metal-hvid

Facademaling Metalplader

impraegnering-hvid

Imprægnering af træ

impraegnering-flader-hvid

Imprægnering af flader

waterstop-hvid

Waterstop

byggeopgaver-hvid

Byggeopgaver

goer-det-selv-hvid

Gør det selv

ventilation

Ventilation

Husk at alle behandlinger med ProPerla® produkter kræver en ren og tør overflade, få det fikset kan dog hjælpe med afrensning og optørring hvis det er påkrævet.