Ventilation

Ring og få et uforpligtende tilbud

10%

Hele juni og juli måned

Spar 10% på fugtprodukter & behandlinger

Du sparer nu i hele marts måned 10% på alle vores fugtbeskyttende produkter og behandlinger (gælder ikke ventilation). Kontakt os i dag for mere informationer.

Ventilation i dit hjem med Duka Pro 50

duka pro 50 2 Stor
duka one s6 plus

Ventilation af dit hus

Der findes mange forskellige måder at få frisk luft ind i din bolig på og udskifte den brugte luft og fugt ud der ophober sig i din bolig når du lever og ånder i dit hjem, den mest åbenlyse er selvfølgedig at åbne vinduerne og lufte ud 10-12 gange om dagen eller efter behov, og det er langt de færreste der lufter ud så mange gange om dagen, og det er næsten lig 0 % af folk der lufter ud efter din ejendoms behov, for den kan komme af med den fugt/kondens din hverdag skaber i ejendommen, for når du ånder, tænder for varmen, laver mad, tørre tøj indenfor, går i bad, våd hund, våde børn, ja selv når du sover eller laver lagen gymnastik afgiver du fugt til din bolig.

Og om vinteren har dit hus brug for endnu mere udluftning, for her der store temperaturforskelle på inde og ude, som skaber kondens/fugt i og omkring din bolig.

Større behov for udluftning af din bolig

Samt der er langt færre solskinstimer om vinteren, der skinner på dit hus og hjælper med at holde rim/dug/fugt væk fra din bolig, og det skaber et endnu større behov for udluftning af din bolig.

Men det ligger i vores natur at når det bliver vinter varmer vi boligen op, så familien ikke fryser, vi kommer våde hjem, vi tager lange varme bade, tænder brændeovnen mv, alle de ting vi elsker at gøre om vinteren for det giver os varme og hygge.

Men det gør absolut intet godt for din ejendom hvis ikke du har et hus der er lavet med åndbare materialer og den rette ventilation, for jo koldere det er udenfor jo mere kondens/fugt skaber du indvendigt i dit hus, den fugt/kondens skal dit hus kunne komme af med.

Vigtigt at lufte ud

At åbne vinduerne op og lufte ud hele vinteren igennem, hver gang du bader, ånder, spiser, sover, varmer boligen op, for at lukke frisk kold luft ind, og lukke brugt luft og kondens ud af din bolig, når dit hydrometer siger det er tid, det er en selvfølgedig en måde at gøre det på.

Manglende udluftning

Den fugt/kondens skal din bolig kunne komme af med, for at kunne forhindre at du lever i et dårligt indeklima der procentuelt kan have stor og negativ betydning for din families trivsel, og resultere i.

  • Hovedpine
  • Træthed
  • Koncentrationsbesvær
  • Hukommelsessvigt
  • Svimmelhed
  • Kløende øjne
  • Tilstoppet næse
  • Hæshed, rødme og brændende hud
youtube-video-thumbnail

Forebyg skimmelsvamp eller fugt problemer med ventilation

Hos FÅ DET FIKSET mener vi dog at det er den lidt gammeldags måde at få luftet ud på i sit hus samt det ikke hjælper på varme regningen at have åbne vinduer altid for at få frisk luft ind, og vi møder og høre kunder næsten dagligt der fortæller os at de ikke kan forstå at der er sorte skjolder på væggene bag deres møbler, begyndende skimmelsvamp eller fugt problemer i deres hus, for de lufter altid ud og gør rent flere gange om ugen siger de, og det har de altid gjort.

Hos FÅ DET FIKSET er vi slet ikke i tvivl om at folk gør alt for at holde deres bolig ren og lufter ud efter bedste evne, men virkeligheden er at 99 % af alle mennesker lufter ud i deres hjem efter ens eget behov eller gammel vane, hvor dynerne hænges ud på altanen om morgen og nattens prut lugt lige bliver lukket ud.

duka one s6 plus
ventilation-duka

Din bolig skal kunne trække vejret hele dagen

Desværre er dette ikke nok for din boligs behov for frisk luft, din bolig skal kunne trække vejret hele dagen og kunne komme af med overskydende varme eller kulde efter behov, for at kunne holde i mange år nøjagtig ligesom os mennesker.

Vi levere og montere energi rigtige ventilations løsninger fra duka ventilation, vi er autoriseret og speciel uddannet i at rådgive og udføre ventilations løsninger, der holder på varmen og sikre dit hus kan trække vejret 24/7, selv med lukkede vinduer.

Så pas på dit hus så det kan passe på dig, ring til FÅ DET FIKSET i dag og få en gratis konsulent ud, der finder den rigtige løsning til netop jeres hus.

Produktinformation

  • Indeklima guide
  • Video - Hvorfor ventilere?
ventilation-recycle
youtube-video-thumbnail

Hvis du er interesseret i dette produkt,
kunne du også være interesseret i

skimmelsvamp-2

Behandling af skimmelsvamp

facade-maling-hvid

Facademaling

facade-creme-hvid

Facade Creme

facade-arbejde-hvid

Facadearbejde

facademaling-metal-hvid

Facademaling Metalplader

impraegnering-hvid

Imprægnering af træ

impraegnering-flader-hvid

Imprægnering af flader

waterstop-hvid

Waterstop

byggeopgaver-hvid

Byggeopgaver

goer-det-selv-hvid

Gør det selv

ventilation

Ventilation

Husk at alle behandlinger med ProPerla® produkter kræver en ren og tør overflade, få det fikset kan dog hjælpe med afrensning og optørring hvis det er påkrævet.